Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
04.01.2017.
12:18 > 13:00
Telefon za hitne slučajeve 194 poslednjih dana zove veći broj Novosađana nego inače.
  • /

    05.01.2017 11:31
    /
    a cime da gradjani dodju do dezurnih sluzbi-kolima ili biciklom?
  • Neda

    04.01.2017 22:33
    SLUZBA ZA SIS
    ILITI sve i svasta je postala hitna.Zbog nefunkcionisanja drugih sluzbi zdravstvene zastite,loseg i neblagovremenog lecenja,suludih propisa,ali i RAZMAZENIH I SEBICNIH koji nemaju osecaj za druge i nece da dodju do izabranog lekara,ambulante.Ne moze Novi Sad imati vise intervencija od Beograda,mnogostruko veceg i brojnijeg.Cuvajte socijalni mir na drugi nacin.Verujte,kada Vam zatreba ova sluzba,minuti su godine i ne zelite da ih dugo cekate,pogotovo ne dok lece nesto sto s hitnom nema veze.Razmislite o tome kad zovete 194.
  • @steva

    04.01.2017 17:28
    Ne spamuj i ne siri pricu. Ovo nema veze sa opstim zdravstvom ove zemlje i grada, nego pitanjima zivota i smrti. Svako zna gde se u ovom gradu nalazi ambulanta za hitne slucajeve vikendom i praznicima, i gde treba da ode ako ga boli stomak ili ima vrtoglavicu ili temperaturu, ako misli da je ozbiljno toliko da mu treba pregled lekara. Dok ti zloupotrebljavas ekipu hitne pomoci za tvoju vrtogavicu, negde neko u tom trenutku moze izgubiti zivot jer je na tvoj bezobrazluk otislo vreme koje je zivot ili smrt za ovgo drugog, jer su u tim stanjima minuti u pitanju. Zna se za sta je Hitna pomoc, i svima koji se prave blesavi treba odrati novcanik pa ce sutra i oni znati.
  • steva

    04.01.2017 14:02
    Hitna?
    @karlovcanin
    cekajuci na redovnu lekarsku uslugu, moze da se izleci i ponovo razboli, da ne kazem umre u redu, tako da je pitanje sta pojam HITNA u Srbiji znaci. Kad si pomenuo placanje, kome bi "lepo naplatio" ovu zajebanciju od "zdravstvenog sistema" u Srbiji?
  • karlovcanin

    04.01.2017 13:00
    Kao sto sama rec kaze HITNA POMOC zna se cemu sluzi ,ja bi lepo naplatio svakom ko je koristi da bi lecio grip i prekomerno tovarenje masnom hranom pa bi se opametili zna se sta su urgentna stanja i bolesti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna